top of page

KLINKERWERKEN LIMBURG

AK Bestrating, de perfecte klinkerwerken, duurzaam en snel beklonken

Wilt u uw oprit, terras of tuinpad een flinke make-over geven? Bij AK Bestrating bent u aan het juiste adres voor klinkerwerken van topkwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we dé erkende aannemer in klinkerwerken in heel Limburg, van de regio Tongeren en Maaseik, tot Neeroeteren en Dilsen-Stokkem. 

Klinkerwerken zoals ú het wilt

Als u bij klinkerwerken denkt aan saaie opritten, dan hebt u het mis. Wist u dat AK Bestrating alle denkbare klinkers kan plaatsen? Dat doen we volgens de regels van de kunst, met oog voor een nauwkeurige afwerking én volledig volgens uw aanwijzingen. Tuin, terras, parking, tuinpad… Als er klinkerwerken bij komen kijken, zit u goed bij AK Bestrating. Of u nu droomt van een rustieke oprit of een hypermodern terras, onze specialisten voeren uw wensen uit met de nodige precisie.

Alle mogelijke klinkers

Onze klinkerwerken op maat verzekeren u van prachtig vakwerk voor uw oprit, terras of verharding. Wij leggen uw oprit, parking, terras of sierbestrating met kleiklinkers, betonklinkers of plaatsen buitensteentapijt. Kleiklinkers of keramische klinkers hebben een authentieke en natuurlijke uitstraling. Het zijn bovendien 100% natuurproducten, ze zijn niet poreus en behouden hun kleur voor een hele lange tijd. Ook betonklinkers of betonstraatstenen worden vaak gebruikt voor de aanleg van terrassen, opritten, parkings en sierbestrating. Ze kunnen dan ook heel wat belasting aan. Betonklinkers zijn opgebouwd uit cement, grind en zand.

U kunt op ons rekenen voor een ruime waaier aan klinkerwerken:

Terras aanleggen

Oprit aanleggen

Sierbestrating aanleggen

Parking aanleggen

...

KLINKERWERKEN OP MAAT UITVOEREN DIE UW BUITENRUIMTE NAAR EEN HOGER NIVEAU TILLEN, DAT IS ONZE MISSIE.

DE ERVARING VAN AK BESTRATING

Op zoek naar een aannemer klinkerwerken in Tongeren, Maaseik, Neeroeteren of Dilsen-Stokkem? Contacteer ons voor klinkerwerken in Limburg of elders in Vlaanderen!

bottom of page