top of page

STEENTAPIJT VOOR BUITEN IN LIMBURG

AK Bestrating, buitensteentapijt met adembenemend effect

Wilt u uw woning écht laten opvallen en tegelijkertijd genieten van een duurzame, onderhoudsvriendelijke ondergrond voor uw tuinpaden, oprit en verhardingen? Dan is steentapijt voor buiten een uitstekend idee. Deze unieke techniek koppelt schoonheid aan gebruiksgemak. En dankzij het vakmanschap van AK Bestrating uit Neeroeteren geniet u in geen tijd van een perfect geplaatst steentapijt voor buiten. Wij leggen uw steentapijt voor buiten overal in Limburg, maar ook verder in Vlaanderen. 

Wat is steentapijt voor buiten?

Met buitensteentapijt kiest u niet voor één steensoort – maar voor miljoenen stenen. Een steentapijt voor buiten is immers een combinatie van talloze gedroogde, gezeefde steentjes die vermengd worden met een robuuste hars. Die mengeling wordt zorgvuldig aangebracht en samengebonden met een speciaal ontworpen lijm. Steentapijt voor buiten is een uitzonderlijk mooi materiaal, dat u best laat plaatsen door een vakman met kennis van zaken.

steentapijt voor buiten

Hoe wordt een steentapijt voor buiten geplaatst?

Eerst wordt de ondergrond nauwkeurig genivelleerd, om een perfect egaal eindresultaat te garanderen. Daarna wordt een hechtingsprimer aangebracht, zodat het mengsel goed op de ondergrond hecht. Vervolgens wordt het mengsel van steentjes en hars uitgestort en geëgaliseerd, nadat het werd ingekleurd met een coating op basis van polyurethaan (PU). Dankzij die coating blijft de vloer elastisch en is hij bestand tegen de meest extreme weersinvloeden. Na 4 uur is het geheel klaar en kunt u er met een gerust hart over wandelen.

Het verschil tussen steentapijt buiten en binnen

Het verschil met de bestaande vormen van steentapijten voor binnen (Epoxy) zit hem in de gebruikte lijmsoort. Voor steentapijten voor buiten gebruiken wij een tweecomponenten polyurethaan speciaal ontwikkeld voor deze toepassing. Dit PU is bovendien milieuvriendelijk en niet giftig.

Oprit of parking aanleggen

Als u denkt aan een nieuwe oprit of u wil een parking aanleggen, dan kan buitensteentapijt de ultieme oplossing voor u zijn. Ons steentapijt voor buiten is wandel- en rijproof. Met passie en perfectionisme transformeren wij elke oprit of parking en zorgen wij voor de plaatsing van uw weersbestendig buitensteentapijt dat tegen een stootje kan en weinig onderhoud vergt.

Sierbestrating of terras aanleggen

Gaat u sierbestrating of een terras aanleggen, dan is steentapijt voor buiten een fantastisch idee. Buitensteentapijt is functioneel en mooi om naar te kijken. Geen verdwaalde steentjes die alle kanten opgaan. Geen onkruid dat vrij spel heeft op uw terras of sierbestrating. Geen intensief onderhoud waarbij u constant in de weer bent met een hogedrukreiniger of gevaarlijke producten om mos en algen te weren. Geen glijpartijen bij nat weer. Dankzij buitensteentapijt geniet u voor heel lange tijd volop van alle voordelen van steentapijt op uw sierbestrating of terras.

De voordelen van steentapijt voor buiten

Waarom u dus zou kiezen voor een buitensteentapijt voor uw oprit of terras?

Schoonheid:

het naadloze geheel geeft uw buitenruimte een unieke uitstraling

Uniek:

een gevarieerde kleurkeuze verzekert u van een volledig personaliseerbaar steentapijt voor buiten

Makkelijk:

er zijn geen breekwerken nodig – perfect voor nieuwbouw én renovatie, dus. Het kan ook geplaatst worden op quasi alle types ondergrond

Eenvoudig te onderhouden:

minder groene aanslag, snel droog na regen, slijtvast én zonder spoor van lichte vervuiling of stof

UW TERRAS, OPRIT, SIERBESTRATING OF PARKING AANLEGGEN?

Zoek dan niet verder. Kies vandaag nog voor een steentapijt voor buiten, geplaatst door uw ervaren aannemer uit Neeroeteren. Als expert in het plaatsen van steentapijt komen wij tot bij u in heel Limburg, maar ook in Antwerpen, Vlaams-Brabant en elders in Vlaanderen.

bottom of page